Pappardelle catxuflino

INGREDIENTS

  • 125 g de pappardelle

    125 g de tallarines

    samfaina

  • 1/2 ceba
  • 3 tomàquets secs
  • unes tàperes
  • olives negres de Kalamata
  • 3 anxoves
  • 2 salsitxes
  • vi
  • 1 all
  • farigola fresca
  • marduix
  • llima

PREPARACIÓ

1. Saltem la salsitxa en una paella amb una mica d'oli. La retirem i, a la mateixa paella, hi afegim un bon raig d'oli i un all aixafat i hi sofregim la ceba tallada petita.

2. Hidratem les anxoves. Les tallem a quadradets i les deixem en remull amb aigua, oli, unes gotes de llima i ratlladura.

3. Un cop tenim la ceba enrossida, hi afegim el tomàquet sec tallat a trossets i la farigola i deixem que treballi un parell de minuts.

4. Hi tirem la samfaina i hi tornem a posar les salsitxes. Passats 5 minuts, ho deixem reposar i hi afegim olives i tàperes.

5. Mentrestant, coem la pasta amb aigua mineral i sal 7 minuts (fem pappardelle i tallarines perquè és una recepta per reaprofitar els culs de paquets de pasta que ens sobren normalment a l'armari de la cuina).

6.Traiem la pasta de l'olla i l'aboquem dins la paella del catxuflino (és a dir, la barreja d'ingredients) i hi afegim els trossos d'anxova. Ho coem 3 minuts a foc fort més amb una mica d'orenga.

Anar al contingut