Papillota de préssecs
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Papillota de préssecs
- (per a 2 persones)
- 2 préssecs
- 4 espàrrecs blancs
- festucs
- oli d'oliva
- 50 g de formatge feta
- enciam francès
PREPARACIÓ
1. Tallem els préssecs per la meitat, els hi traiem l'ós, els marquem amb una miqueta d'oli i els posem de cap per avall al damunt de la graella.
2. Pelem els espàrrecs amb un pelador i els posem a la brasa.
3. Posem els festucs dins d'un morter amb un rajolinet d'oli i els esclafem amb la mà de morter.
4. Tallem uns dauets de formatge i els aboquem al morter.
5. Preparem una safata i dues làmines dobles de paper d'alumini. Ho reservem.
6. Tallem l'enciam a quarts i el daurem a la graella.
7. Trinxem els préssecs a làmines.
8. Posem una làmina de paper d'alumini a sobre de la safata i hi col·loquem els préssecs trinxats a dins, en forma de ventall. Hi posem al damunt la vinagreta de festucs i formatge.
9. Tallem a trossets els espàrrecs i els posem també dins la papillota, a sobre del préssec.
10. Tallem a la juliana l'enciam i l'afegim a la papillota amb una mica més de la vinagreta.
11. Tanquem la papillota com si fos un sobre i la posem al costat de les brases perquè s'acabi de fer.
2. Pelem els espàrrecs amb un pelador i els posem a la brasa.
3. Posem els festucs dins d'un morter amb un rajolinet d'oli i els esclafem amb la mà de morter.
4. Tallem uns dauets de formatge i els aboquem al morter.
5. Preparem una safata i dues làmines dobles de paper d'alumini. Ho reservem.
6. Tallem l'enciam a quarts i el daurem a la graella.
7. Trinxem els préssecs a làmines.
8. Posem una làmina de paper d'alumini a sobre de la safata i hi col·loquem els préssecs trinxats a dins, en forma de ventall. Hi posem al damunt la vinagreta de festucs i formatge.
9. Tallem a trossets els espàrrecs i els posem també dins la papillota, a sobre del préssec.
10. Tallem a la juliana l'enciam i l'afegim a la papillota amb una mica més de la vinagreta.
11. Tanquem la papillota com si fos un sobre i la posem al costat de les brases perquè s'acabi de fer.