Papillota de botifarra i bolets

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Víctor Trochi, restaurant les Magnòlies. Arbúcies (la Selva
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • Ceba de Figueres
  • Bolets variats
  • Botifarra blanca tallada a daus
  • Trompetes de la mort seques
  • Nata per cuinar
  • Ous
  • Sal
  • Oli
  • Julivert
  • Paper fata o paper d'alumini

PREPARACIÓ

Tallem la ceba ben petita i la posem en una paella amb oli ben calent. Hi afegim sal i ho deixem a foc baix.

Mentrestant tallem els bolets a trossets i els afegim a la paella. Ho saltem juntament amb la botifarra i ho deixem coure tot uns 5 minuts.

Per fer la crema de bolets fem una infusió amb la nata, trompetes de la mort seques i barreja de bolets. Deixem un parell de minuts que bulli. Hi afegim sal i ho passem per la trituradora.

Afegim la crema al saltat de bolets perquè ens quedi ben cremós i, per acabar, una mica de julivert.

I ja ho podem fer a la papillota. Posem els bolets amb la crema en una bossa de paper fata, que és un paper que aguanta els 250ºC. (També es pot fer amb paper d'alumini). Lliguem bé la bossa perquè no s'escapi el vapor i ho fiquem al forn a 200ºC durant 2-3 minuts.
Mentrestant fem un ou ferrat i el reservem en un plat.

Portem a taula els bolets encara dins la bossa. Just al moment de començar a menjar, l'obrim i hi posem l'ou ferrat i la crema de bolets. Ho barregem tot i ja es pot menjar.

Anar al contingut