Pannacotta de nous
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La gelatina, que pot ser d'origen animal o vegetal, és un aliment molt ric en proteïnes i que no té greixos ni colesterol.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
400 ml beguda de nous
60 g sucre morè
150 g crema de formatge
3 fulls de gelatina
Cacau en pols
1 taronja
PREPARACIÓ
- Posem 3 fulls de gelatina en aigua freda i ho deixem hidratant.
- Posem un pot al foc i hi afegim 400 ml de beguda de nous i 60 g de sucre morè. Dissolem el sucre i retirem del foc.
- Hi afegim 150 g de crema de formatge i la gelatina que ja tenim hidratada i que hem escorregut. Ho integrem i ho passem a una gerra.
- Aboquem el contingut als gots i els posarem a la nevera fins que agafi consistència.
- Hi afegim cacau en pols per sobre tamisat i dos grills de taronja al damunt.