Pannacotta de nous

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La gelatina, que pot ser d'origen animal o vegetal, és un aliment molt ric en proteïnes i que no té greixos ni colesterol.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 400 ml beguda de nous  

    60 g sucre morè 

    150 g crema de formatge 

    3 fulls de gelatina 

    Cacau en pols 

    1 taronja 

PREPARACIÓ

  1. Posem 3 fulls de gelatina en aigua freda i ho deixem hidratant. 
  2. Posem un pot al foc i hi afegim 400 ml de beguda de nous i 60 g de sucre morè. Dissolem el sucre i retirem del foc. 
  3. Hi afegim 150 g de crema de formatge i la gelatina que ja tenim hidratada i que hem escorregut. Ho integrem i ho passem a una gerra. 
  4. Aboquem el contingut als gots i els posarem a la nevera fins que agafi consistència. 
  5. Hi afegim cacau en pols per sobre tamisat i dos grills de taronja al damunt.
Anar al contingut