Pan amasado (Pa casolà) - Xile
- Programa: Karakia
- Cuina: Eliana Bozo, Barcelona
INGREDIENTS
- Per a unes 20 peces:
- 1 kg de farina
- 250 g de margarina
- 1 cullerada de sal
- llevat fresc
- aigua
PREPARACIÓ
Pasteu tots els ingredients, posant-hi la quantitat d'aigua que admeti la farina i un trosset de llevat fresc de la mida de mitja capsa de mistos. Treballeu la massa fins que sigui elàstica i no se us enganxi a les mans.
Feu-ne boles de mida no gaire grossa i deixeu-les reposar fins que hagin doblat el volum. Després, aplaneu-les amb un corró i enforneu-les a 180º fins que aquests panets plans siguin daurats.
El pan amasado resulta força esponjós, tot i que sigui prim, i se'n poden fer entrepans del que es vulgui.
Feu-ne boles de mida no gaire grossa i deixeu-les reposar fins que hagin doblat el volum. Després, aplaneu-les amb un corró i enforneu-les a 180º fins que aquests panets plans siguin daurats.
El pan amasado resulta força esponjós, tot i que sigui prim, i se'n poden fer entrepans del que es vulgui.