Pampes a l'ou
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Jordi Verdaguer, del Restaurant Torre Simón (Tona)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 4 pampes mitjanes
- Alls tendres
- Aigua
- Oli
- 2 alls
- Una copa de vi ranci
- Pernil
- 2 rovells d'ou
PREPARACIÓ
1.-Sofregim els alls tendres amb una mica d'aigua i un raig d'oli.
2.-En una altra paella enrossim els alls amb una mica d'oli. Els retirem i hi fregim les pampes tallades en juliana gran. Les salem i finalment hi tirem una mica de pernil.
3.-Muntem el plat en un recipient fondo que pugui anar al forn. Primer hi posem els alls tendres, seguit de les pampes, i finalment els rovells d'ou.
4.-Ho posem uns 30 segons al forn. L'objectiu és que els ous agafin temperatura però que no s'acabin de fer.
5.-Ho servim a taula i barregem tots els ingredients al plat abans de menjar-ho.
2.-En una altra paella enrossim els alls amb una mica d'oli. Els retirem i hi fregim les pampes tallades en juliana gran. Les salem i finalment hi tirem una mica de pernil.
3.-Muntem el plat en un recipient fondo que pugui anar al forn. Primer hi posem els alls tendres, seguit de les pampes, i finalment els rovells d'ou.
4.-Ho posem uns 30 segons al forn. L'objectiu és que els ous agafin temperatura però que no s'acabin de fer.
5.-Ho servim a taula i barregem tots els ingredients al plat abans de menjar-ho.