Pa de pessic suzette
INGREDIENTS
100 g mantega
50 g sucre
75 ml licor taronja
4 taronges
1 pa de pessic
- 1 llimona
PREPARACIÓ
- Pelem i reservem la pell d'una taronja i d'una llimona. Després espremem 3 taronges (inclosa la que li hem tret la pell) i en colem el suc. També tallarem a grills una quarta taronja.
- En una paella al foc hi posarem 50 g de sucre, 100 g de mantega i les pells de taronja i llimona. Ho desfarem i caramel·litzarem. Un cop tingui la textura que volem, hi afegirem el suc de les taronges i ho deixem reduir 2 minuts. Traiem les pells.
- A la paella hi afegim 75 ml de licor de taronja. Amb un encenedor ho flamegem per evaporar l'alcohol.
- Agafem pa de pessic i el xopem a dins la paella on tenim la reducció de taronja. Hi incorporem els grills que tenim tallats.
- Emplatem el pa de pessic, els grills i la salsa.