Pa de pessic suzette

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els cítrics d'aquesta recepta com la taronja, la llimona o la llima aporten quantitats considerables de vitamina C, imprescindible per al correcte funcionament del sistema immunitari.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 100 g mantega   

    50 g sucre   

    75 ml licor taronja   

    4 taronges 

    1 pa de pessic  

  • 1 llimona  

PREPARACIÓ

  1. Pelem i reservem la pell d'una taronja i d'una llimona. Després espremem 3 taronges (inclosa la que li hem tret la pell) i en colem el suc. També tallarem a grills una quarta taronja.  
  2. En una paella al foc hi posarem 50 g de sucre, 100 g de mantega i les pells de taronja i llimona. Ho desfarem i caramel·litzarem. Un cop tingui la textura que volem, hi afegirem el suc de les taronges i ho deixem reduir 2 minuts. Traiem les pells.  
  3. A la paella hi afegim 75 ml de licor de taronja. Amb un encenedor ho flamegem per evaporar l'alcohol.   
  4. Agafem pa de pessic i el xopem a dins la paella on tenim la reducció de taronja. Hi incorporem els grills que tenim tallats.   
  5. Emplatem el pa de pessic, els grills i la salsa.   
Anar al contingut