Anar a la navegació principal

Pa de pessic amb xocolata blanca

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuiner: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata blanca és molt rica en mantega de cacau, que té un alt contingut en greixos, però que no eleva el colesterol de la sangAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A  4 PERSONES

     

    200 ml de nata

    150 g de xocolata blanca    

    90 g sucre panela

    75 g d'avellanes torrades

    75 g de nous

    40 g de farina

    3 ous

    2 làmines de gelatina

    Un clau

    Pebre negre

    Comí

    Menta fresca

    Mantega

PREPARACIÓ

  1. Passem per la picadora 75 g d'avellanes torrades  i 75 g de nous fins que se n'obtingui pols. Ho reservem en un bol.
  2. Piquem en un morter comí en gra, 1 clau d'olor  i 10 boletes de pebre negre, i ho afegim al bol.
  3. Separem 3 ous: clares en un bol i rovells en un altre bol.
  4. Muntem les clares amb un polsim de sal.
  5. Blanquegem els rovells amb 90 g de sucre panela.
  6. Amb una llengua afegim les clares muntades al bol dels rovells.
  7. Afegim al bol, de mica en mica, la fruita seca reservada i 40 g de farina tamisada. Ho barregem.
  8. Untem un motllo amb mantega i farina i hi estirem la massa, que faci un gruix d'aproximadament 3 cm.
  9. Ho enfornem a 180 º durant 15 minuts.
  10. Traiem del forn el pa de pessic i el deixem temperar al costat de la vitro.
  11. Posem 2 làmines de gelatina en una safata amb aigua mineral freda.
  12. Fonem en un pot 150 g de xocolata blanca amb 50 ml de nata i unes quantes voltes de pebre negre.
  13. Afegim la gelatina a la xocolata fosa i ho barregem. Ho deixem temperar.
  14. Muntem en un bol fred 150 g de nata.
  15.  Afegim al bol de la nata muntada la xocolata amb gelatina, a poc a poc i amb la llengua.
  16. Desemmotllem el pa de pessic, hi posem la mousse de xocolata per sobre i hi espolsem unes quantes fulles de menta tallades per sobre.
Anar al contingut