Pa de pessic amb cereals
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Espai Sucre
INGREDIENTS
- 275 cm3 de llet
- 20 g de sèmola de blat
- 100 g de musli
- ratlladura de llimona
- 60 g de sucre
- 40 g de mantega
- 3 rovells d'ous
- 3 clares
- 20 g de blat de moro cuit
- sèsam
- sucre morè Per acompanyar:
- 1 poma verda
- formatge fresc
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un cassó la llet i la ratlladura de llimona.
Quan bulli, retireu-ho del foc i afegiu-hi el blat de moro i el musli. Remeneu-ho i deixeu-ho reposar 10 minuts perquè els cereals absorbeixin tota la llet. Després incorporeu-hi la mantega líquida, els tres rovells d'ou i el blat de moro cuit. Munteu les clares amb el sucre i afegiu-ho als cereals. Poseu-ho en un motlle i enforneu-ho durant 15 minuts a 190º. Quan tingueu el pa de pessic desemmotllat i fred, poseu-hi el sucre morè i el sèsam pel damunt. Talleu-lo a làmines. Per muntar el plat, poseu una base de formatge fresc, un tros de pa de pessic al damunt i blat de moro i musli cruixent pel voltant. Decoreu-ho amb una mica de poma ratllada.
Quan bulli, retireu-ho del foc i afegiu-hi el blat de moro i el musli. Remeneu-ho i deixeu-ho reposar 10 minuts perquè els cereals absorbeixin tota la llet. Després incorporeu-hi la mantega líquida, els tres rovells d'ou i el blat de moro cuit. Munteu les clares amb el sucre i afegiu-ho als cereals. Poseu-ho en un motlle i enforneu-ho durant 15 minuts a 190º. Quan tingueu el pa de pessic desemmotllat i fred, poseu-hi el sucre morè i el sèsam pel damunt. Talleu-lo a làmines. Per muntar el plat, poseu una base de formatge fresc, un tros de pa de pessic al damunt i blat de moro i musli cruixent pel voltant. Decoreu-ho amb una mica de poma ratllada.