Pa de pessic al micro amb xocolata, oli i sal

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carles Tejedor
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Restaurant: Oilmotion, Barcelona
  • Dieta: Per a esportistes
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata és un aliment energètic, que si es pren amb moderació i preferiblement amb un alt percentatge en cacau, pot tenir propietats estimulants i antioxidants.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones
  • Per al pa de pessic al micro:
  • 160 g de clares d'ou
  • 100 g de rovell d'ou
  • 90 g de sucre
  • 110 g de farina d'ametlla
  • 30 g de farina de pastisseria
  • Per al sifó:
  • 2 unitats de carrega de sifó
  • Per fer la xocolata:
  • 800 g de xocolata 64%
  • 1l de nata
  • Altres:
  • Sal en escates
  • Gelea d'oli

PREPARACIÓ

Comencem per fer una ganaxe de xocolata. En un cassó, escalfem la nata. La traiem del foc. Hi afegim la cobertura de xocolata. Ho barregem bé, que no quedi aire a dins.

Ho estirem en una safata i deixem que es refredi. Ho posem a la nevera durant 1 hora. En un bol, hi posem tots els ingredients del pa de pessic. Primer hi posem tots els sòlids: la farina d'ametlla, la farina de pastisseria i el sucre. Hi afegim els líquids: els rovells d'ou i les clares d'ou. Els barregem bé amb un pímer normal. Ho passem tot per un colador.

Ho posem dins del sifó. Posem les dues càrregues i el deixem a la nevera durant 30 minuts.

Traiem el sifó de la nevera. Posem la barreja del sifó dins d'un got de plàstic. La posem 30 segons al microones

Deixem refredar els gots amb el pa de pessic, de cap per avall. Recuperem la xocolata de la nevera.

Fem unes quenelles amb la xocolata. Desemmotllem el pa de pessic. En fem molles.

En el plat, hi posem la gelea d'oli, les molles al micro, la xocolata i la sal.
Anar al contingut