Pa de fetge de pollastre
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Informació nutricional -Obre
El fetge és una víscera rica en vitamines i minerals, se'n destaca el ferro i és una bona font de proteïnes.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
500 g de fetge de pollastre
300 g de mantega
70 g de cansalada
vi ranci
nou moscada
pebre negre
pebre verd
pebre blanc
farigola
comí
vi de xerès dolç
sal
oli OVE
pa torrat
PREPARACIÓ
- Blanquegem els fetges de pollastre amb aigua freda i sal durant 15 minuts.
- Els eixuguem bé amb paper absorbent.
- Freguem la paella amb l'all, salpebrem els fetges i després els rostim amb un raig d'oli.
- Aixequem sucres amb vi ranci. Ho reservem.
- En un got de batedora, hi posem els fetges amb mantega, sal, pebre blanc, i nou moscada.
- Ho triturem fins que quedi fi.
- Piquem 70 grams de cansalada. Ho reservem.
- Separem en tres bols i en tres parts iguals el paté fet amb els fetges de pollastre. Cada paté el prepararem d'una manera diferent.
- Per fer el primer barrejarem en un bol pebre verd picat i pebre negre. Ho remenem i ho compactem.
- En un segon bol, en fem una segona varietat afegint-hi fulles de farigola i comí en pols. Ho remenem i ho compactem.
- Per fer la tercera varietat, desgreixem la cansalada en una paella i després l'eixuguem. L'afegim al paté de fetge de pollastre amb un raig de xerès dolç.
- Ja només cal menjar-ho acompanyat de torrades.