Pa de fetge de pollastre

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El fetge és una víscera rica en vitamines i minerals, se'n destaca el ferro i és una bona font de proteïnes.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g de fetge de pollastre

    300 g de mantega

    70 g de cansalada

    vi ranci

    nou moscada

    pebre negre

    pebre verd

    pebre blanc

    farigola

    comí

    vi de xerès dolç

    sal 

    oli OVE

    pa torrat

PREPARACIÓ

  1. Blanquegem els fetges de pollastre amb aigua freda i sal durant 15 minuts.
  2. Els eixuguem bé amb paper absorbent.
  3. Freguem la paella amb l'all, salpebrem els fetges i després els rostim amb un raig d'oli.
  4. Aixequem sucres amb vi ranci. Ho reservem.
  5. En un got de batedora, hi posem els fetges amb mantega, sal, pebre blanc, i nou moscada.
  6. Ho triturem fins que quedi fi.
  7. Piquem 70 grams de cansalada. Ho reservem.
  8. Separem en tres bols i en tres parts iguals el paté fet amb els fetges de pollastre. Cada paté el prepararem d'una manera diferent.
  9. Per fer el primer barrejarem en un bol pebre verd picat i pebre negre. Ho remenem i ho compactem.
  10. En un segon bol, en fem una segona varietat afegint-hi fulles de farigola i comí en pols. Ho remenem i ho compactem.
  11. Per fer la tercera varietat, desgreixem la cansalada en una paella i després l'eixuguem. L'afegim al paté de fetge de pollastre amb un raig de xerès dolç.
  12. Ja només cal menjar-ho acompanyat de torrades.
Anar al contingut