Ous estrellats amb foie i tòfona

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carlota Claver
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Alba, Barcelona

INGREDIENTS

  • 8 ous
  • 4 patates mitjanes
  • 4 talls de foie fresc
  • tòfona d'estiu
  • sal grossa
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Peleu les patates i talleu-les en làmines.
Feu-les coure en una paella amb oli abundant a foc lent. Un cop estiguin ben toves, poseu-les en una paella amb l'oli ben calent i fregiu-les fins que quedin daurades. A continuació, poseu les patates en una paella sense oli, saleu-les i afegiu-hi les clares d'ou. Remeneu-ho i deixeu-ho coure tot junt fins que les clares es quallin.

Mentrestant, daureu els talls de foie per les dues bandes en una paella ben calenta.

I ja per acabar, emplateu les patates amb les clares i tireu-hi els rovells d'ou crus per sobre, que ja s'acabaran de coure amb l'escalfor del plat. Finalment, poseu el foie sobre les patates i guarniu el plat amb sal grossa i tòfona d'estiu ratllada.
Anar al contingut