Ous estrellats amb foie i tòfona
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carlota Claver
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Alba, Barcelona
INGREDIENTS
- 8 ous
- 4 patates mitjanes
- 4 talls de foie fresc
- tòfona d'estiu
- sal grossa
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Peleu les patates i talleu-les en làmines.
Feu-les coure en una paella amb oli abundant a foc lent. Un cop estiguin ben toves, poseu-les en una paella amb l'oli ben calent i fregiu-les fins que quedin daurades. A continuació, poseu les patates en una paella sense oli, saleu-les i afegiu-hi les clares d'ou. Remeneu-ho i deixeu-ho coure tot junt fins que les clares es quallin.
Mentrestant, daureu els talls de foie per les dues bandes en una paella ben calenta.
I ja per acabar, emplateu les patates amb les clares i tireu-hi els rovells d'ou crus per sobre, que ja s'acabaran de coure amb l'escalfor del plat. Finalment, poseu el foie sobre les patates i guarniu el plat amb sal grossa i tòfona d'estiu ratllada.
Feu-les coure en una paella amb oli abundant a foc lent. Un cop estiguin ben toves, poseu-les en una paella amb l'oli ben calent i fregiu-les fins que quedin daurades. A continuació, poseu les patates en una paella sense oli, saleu-les i afegiu-hi les clares d'ou. Remeneu-ho i deixeu-ho coure tot junt fins que les clares es quallin.
Mentrestant, daureu els talls de foie per les dues bandes en una paella ben calenta.
I ja per acabar, emplateu les patates amb les clares i tireu-hi els rovells d'ou crus per sobre, que ja s'acabaran de coure amb l'escalfor del plat. Finalment, poseu el foie sobre les patates i guarniu el plat amb sal grossa i tòfona d'estiu ratllada.