Ous escalfats amb tòfona i crema de patates
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Muniesa
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Via Veneto, Barcelona
INGREDIENTS
- 8 ous de Calaf
- 40 g de tòfona negra
- 100 g de crema de patates (patata bullida, oli i sal)
- 4 cruixents de pa
- salsa holandesa
- aigua i vinagre
PREPARACIÓ
Per començar, amb aigua bullint i una mica de vinagre, poseu-hi els ous sencers i sense closca i deixeu-los bullir durant 3 minuts.
Després, refredeu-los en un bol amb aigua freda.
Per fer la crema de patates, en un cassó amb aigua i sal, bulliu-hi les patates pelades i tallades a trossos. A continuació, poseu-les a la Thermomix amb una mica d'oli.
Finalment, emplateu la crema de patates, poseu-hi els ous a sobre, salseu-ho amb la salsa holandesa i gratineu-ho al forn durant un minut.
I ja per acabar, poseu la tòfona ratllada a sobre dels ous i guarniu el plat amb el cruixent de pa.
Després, refredeu-los en un bol amb aigua freda.
Per fer la crema de patates, en un cassó amb aigua i sal, bulliu-hi les patates pelades i tallades a trossos. A continuació, poseu-les a la Thermomix amb una mica d'oli.
Finalment, emplateu la crema de patates, poseu-hi els ous a sobre, salseu-ho amb la salsa holandesa i gratineu-ho al forn durant un minut.
I ja per acabar, poseu la tòfona ratllada a sobre dels ous i guarniu el plat amb el cruixent de pa.