Ous de reig marinats
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Monje
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Via Veneto, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g d'ous de reig
- oli de tòfones
- oli d'oliva verge
- suc d'una llimona
- 50 g de rúcola
- 50 g de formatge parmesà
- sal Maldon
- pebre blanc
PREPARACIÓ
Per començar, talleu en làmines els ous de reig i disposeu-los en un plat de manera que no se solapin.
Després, col·loqueu unes fulles de rúcola al mig del plat per donar-hi una mica de color. Tot seguit, incorporeu unes làmines de formatge parmesà per sobre dels ous de reig. I ja per acabar, amaniu el plat amb suc de llimona, oli de tòfones, oli d'oliva verge, sal Maldon i pebre blanc.
Després, col·loqueu unes fulles de rúcola al mig del plat per donar-hi una mica de color. Tot seguit, incorporeu unes làmines de formatge parmesà per sobre dels ous de reig. I ja per acabar, amaniu el plat amb suc de llimona, oli de tòfones, oli d'oliva verge, sal Maldon i pebre blanc.