Ous al niu amb sobrassada
INGREDIENTS
120 g de sobrassada
100 ml de llet
20 g de pinyons
4 panets de Viena rodons
4 ous
Oli suau
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem un triangle a 4 panets de Viena rodons, prou gran perquè es puguin farcir. Els xoparem amb 100 ml de llet (25 ml cada un).
- Separem el rovell i la clara de 4 ous. Posem els rovells a dins dels panets.
- Posem les clares en un bol amb una mica de sal i les muntem a punt de neu.
- Afegim 120 g de sobrassada als panets, uns 30 g a cada un.
- Omplim els panets amb les clares a punt de neu i uns quants pinyons al damunt.
- Posem un dit d'oli en una paella i quan estigui calent hi posem els panets. Els fregirem a foc baix i els anirem napant amb una cullera vigilant que no se'n cremi la base.
- Els anirem posant sobre un paper absorbent i ja els podrem servir.