Ous al niu amb sobrassada

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els ous són una font de proteïnes d'alta qualitat excel·lent; de fet, se'ls considera un patró de referència proteic.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 120 g de sobrassada 

    100 ml de llet 

    20 g de pinyons 

    4 panets de Viena rodons 

    4 ous 

    Oli suau 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Tallem un triangle a 4 panets de Viena rodons, prou gran perquè es puguin farcir. Els xoparem amb 100 ml de llet (25 ml cada un). 
  2. Separem el rovell i la clara de 4 ous. Posem els rovells a dins dels panets.  
  3. Posem les clares en un bol amb una mica de sal i les muntem a punt de neu.  
  4. Afegim 120 g de sobrassada als panets, uns 30 g a cada un. 
  5. Omplim els panets amb les clares a punt de neu i uns quants pinyons al damunt. 
  6. Posem un dit d'oli en una paella i quan estigui calent hi posem els panets. Els fregirem a foc baix i els anirem napant amb una cullera vigilant que no se'n cremi la base. 
  7. Els anirem posant sobre un paper absorbent i ja els podrem servir. 
Anar al contingut