Ous al niu amb minimandonguilles i ceba confitada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jaume Rodríguez Enrich
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Cuines de casa
- Dieta: Sense lactosa
- Informació nutricional -Obre
El pa és un aliment molt complet, ric en hidrats de carboni de lenta assimilació, conté proteïnes vegetals, és pobre en greixos i se n'hauria de prendre cada dia.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones:
- 4 panets de Viena
- 4 rovells d'ou
- 4 cebes tendres mitjanes
- oli d'oliva v.e. i sal
- 1 copa de vi blanc sec
- 1 didal de vermut vermell
- 24 minimandonguilles
- Per fer les minimandonguilles:
- 250 g de carn de porc ibèric
- sal i pebre blanc
PREPARACIÓ
Per començar, preparem el farcit dels nius, tallem les cebes en juliana gruixuda. Les confitem en una paella amb oli i sal. Hi afegim un raig de vermut vermell i que vagi coent a foc lent. 10 minuts aprox.
Mentrestant, fem les minimandonguilles: posem la sal i el pebre a la carn i ho barregem bé. En fem mandonguilles molt petites.
Afegim les minimandonguilles a la paella de la ceba confitada. Hi afegim el vi blanc. Ho deixem coure a foc lent, fins que s'evapori l'alcohol Temps: Uns 10/15 minuts
Preparem els nius de pa: escalfem el forn a 170 graus amb la SAFATA a mitja alçada. Agafem els panets els tallem per la meitat, en horitzontal i en fem un barret.
En traiem la mitat de la molla. Omplim els panets amb el farcit de ceba i les minimandonguilles.
Hi posem al damunt un rovell d'ou, en cru, una mica de sal, tapem el panet i el ruixem amb un bon raig d'oli d'oliva.
Posem els panets a la safata amb un raig d'oli a la base, amb el forn apagat fins que el panet quedi cruixent i l'ou cuit, 8 minuts aproxim.adament
Per servir-los, acompanyem els panets amb més ceba confitada.
Mentrestant, fem les minimandonguilles: posem la sal i el pebre a la carn i ho barregem bé. En fem mandonguilles molt petites.
Afegim les minimandonguilles a la paella de la ceba confitada. Hi afegim el vi blanc. Ho deixem coure a foc lent, fins que s'evapori l'alcohol Temps: Uns 10/15 minuts
Preparem els nius de pa: escalfem el forn a 170 graus amb la SAFATA a mitja alçada. Agafem els panets els tallem per la meitat, en horitzontal i en fem un barret.
En traiem la mitat de la molla. Omplim els panets amb el farcit de ceba i les minimandonguilles.
Hi posem al damunt un rovell d'ou, en cru, una mica de sal, tapem el panet i el ruixem amb un bon raig d'oli d'oliva.
Posem els panets a la safata amb un raig d'oli a la base, amb el forn apagat fins que el panet quedi cruixent i l'ou cuit, 8 minuts aproxim.adament
Per servir-los, acompanyem els panets amb més ceba confitada.