Ou de granja escumat amb pernil de gla

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xavier Lorés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La cuina de Can Simón, Tossa de Mar

INGREDIENTS

  • 4 ous de granja
  • 100 g de múrgules
  • 300 g de patates Monalisa
  • pernil de gla
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu les múrgules ja salpebrades i tallades a trossets.

Quan estiguin dauradetes, retireu-les del foc i reserveu-les.

A continuació, en un cassó amb aigua i sal bulliu les patates pelades i tallades a dauets. Quan estiguin cuites, escorreu-les, poseu-les en una paella, aixafeu-les amb una forquilla, afegiu-hi un raig d'oli i les múrgules i remeneu-ho bé.

Tot seguit, cobriu un bol amb paper film, poseu-hi l'ou sense closca a dins, afegiu-hi una mica d'oli, sal i el pernil tallat a trossets, emboliqueu-ho fent un farcellet, lligueu-lo amb un cordill i deixeu-lo coure en un cassó amb aigua durant 5 minuts sense que arrenqui el bull.

I ja per acabar, emplateu el puré de patata amb múrgules, poseu-hi l'ou desembolicat al mig i guarniu el plat amb una mica de pernil
Anar al contingut