Ostres Dry Martini

imatge de recurs
  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per còctel:
  • ostres
  • 50 cl de vermut blanc sec
  • gotes de ginebra
  • cibulet
  • olives sevillanes
  • 1 ceba tendra
  • glaçons
  • 1 llima

PREPARACIÓ

Preparació: 10 minuts
Cocció: no en té

1. Descalceu les ostres mirant de recollir l'aigua que deixen anar.
2. Talleu la ceba tendra i el cibulet al més petit possible.
3. Poseu el vermut a la nevera i el gin al congelador.
4. Per muntar el còctel:
i. En un bol, poseu-hi els glaçons. Afegiu-hi l'aigua de l'ostra i feu-hi un parell de voltes per refredar-la. Passeu-la per un colador en un altre bol, on afegireu la gota de llima.
ii. Poseu-hi la ginebra i el vermut sec i bateu-ho amb energia amb un batedor de mà, fins a aconseguir emulsionar els líquids.
iii. Prepareu una broqueta amb les olives.
iv. Poseu la broqueta i les ostres dins de la copa de còctel.
v. Escampeu el cibulet i la ceba tendra a la emulsió, i aboqueu-ho a la copa de còctel.
Anar al contingut