Ostres Dry Martini
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per còctel:
- ostres
- 50 cl de vermut blanc sec
- gotes de ginebra
- cibulet
- olives sevillanes
- 1 ceba tendra
- glaçons
- 1 llima
PREPARACIÓ
Preparació: 10 minuts
Cocció: no en té
1. Descalceu les ostres mirant de recollir l'aigua que deixen anar.
2. Talleu la ceba tendra i el cibulet al més petit possible.
3. Poseu el vermut a la nevera i el gin al congelador.
4. Per muntar el còctel:
i. En un bol, poseu-hi els glaçons. Afegiu-hi l'aigua de l'ostra i feu-hi un parell de voltes per refredar-la. Passeu-la per un colador en un altre bol, on afegireu la gota de llima.
ii. Poseu-hi la ginebra i el vermut sec i bateu-ho amb energia amb un batedor de mà, fins a aconseguir emulsionar els líquids.
iii. Prepareu una broqueta amb les olives.
iv. Poseu la broqueta i les ostres dins de la copa de còctel.
v. Escampeu el cibulet i la ceba tendra a la emulsió, i aboqueu-ho a la copa de còctel.
Cocció: no en té
1. Descalceu les ostres mirant de recollir l'aigua que deixen anar.
2. Talleu la ceba tendra i el cibulet al més petit possible.
3. Poseu el vermut a la nevera i el gin al congelador.
4. Per muntar el còctel:
i. En un bol, poseu-hi els glaçons. Afegiu-hi l'aigua de l'ostra i feu-hi un parell de voltes per refredar-la. Passeu-la per un colador en un altre bol, on afegireu la gota de llima.
ii. Poseu-hi la ginebra i el vermut sec i bateu-ho amb energia amb un batedor de mà, fins a aconseguir emulsionar els líquids.
iii. Prepareu una broqueta amb les olives.
iv. Poseu la broqueta i les ostres dins de la copa de còctel.
v. Escampeu el cibulet i la ceba tendra a la emulsió, i aboqueu-ho a la copa de còctel.