Ossobuco de porc amb pomes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Mirador de Montserrat
INGREDIENTS
- 2 garrons
- 1 porro
- 2 cebes
- 2 pastanagues
- 4 tomàquets madurs
- 2 alls
- 1 fulla de llorer
- 1 branqueta de farigola
- sal i pebre
- oli d'oliva
- farina
- brou de carn
- Per acompanyar:
- 2 pomes
PREPARACIÓ
D'entrada, salpebreu els talls de genoll de porc, enfarineu-los i fregiu-los una mica en una paella amb oli calent.
Coleu l'oli i aprofiteu-lo per fer-hi el sofregit. Comenceu daurant els alls, i després la ceba, la pastanaga i el porro ben picats. Quan ja estigui cuit, afegiu-hi el tomàquet tallat a daus petits, el llorer i la farigola. Tapeu-ho i sofregiu-ho una estona més. Tot seguit, cobriu-ho amb brou de carn, o amb aigua, i deixeu-ho bullir uns 35 minuts. Passat aquest temps, traieu la carn, saleu el sofregit i tritureu-lo (sense el llorer i la farigola). Serviu els garrons coberts amb la salsa, i acompanyats amb anelles de ceba i boletes de poma fregides.
Coleu l'oli i aprofiteu-lo per fer-hi el sofregit. Comenceu daurant els alls, i després la ceba, la pastanaga i el porro ben picats. Quan ja estigui cuit, afegiu-hi el tomàquet tallat a daus petits, el llorer i la farigola. Tapeu-ho i sofregiu-ho una estona més. Tot seguit, cobriu-ho amb brou de carn, o amb aigua, i deixeu-ho bullir uns 35 minuts. Passat aquest temps, traieu la carn, saleu el sofregit i tritureu-lo (sense el llorer i la farigola). Serviu els garrons coberts amb la salsa, i acompanyats amb anelles de ceba i boletes de poma fregides.