Orella de porc amb patates i tòfona

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Quim Hernández
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Folquer, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 orella de porc
  • 2 patates
  • 1 tòfona
  • 1 ceba
  • 1 pebrot
  • 2 alls
  • julivert i 1 fulla de llorer
  • oli, sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu l'orella de porc amb aigua, alls i llorer durant 90 o 95 minuts, fins que estigui ben tendra.
Talleu les patates (gruix de 1/2 cm) i daureu-les en una paella amb l'oli ben calent. Un cop cuites, tireu-hi la ceba i l'all picats i el pebrot vermell, també tallat petit. Sofregiu-ho i després salpebreu-ho. Pel que fa a l'orella de porc, talleu-la per la meitat i fregiu-la en una paella amb oli d'oliva. Salpebreu-la. Heu de tenir en compte que ha de quedar ben cruixent. Aromatitzeu l'amanida de patates amb la tòfona tallada a làmines i amb el julivert picat. Serviu l'orella amb les patates i amaniu-ho amb unes gotes d'oli d'oliva.
Anar al contingut