Orella de porc amb patates i tòfona
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Hernández
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Folquer, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 orella de porc
- 2 patates
- 1 tòfona
- 1 ceba
- 1 pebrot
- 2 alls
- julivert i 1 fulla de llorer
- oli, sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu l'orella de porc amb aigua, alls i llorer durant 90 o 95 minuts, fins que estigui ben tendra.
Talleu les patates (gruix de 1/2 cm) i daureu-les en una paella amb l'oli ben calent. Un cop cuites, tireu-hi la ceba i l'all picats i el pebrot vermell, també tallat petit. Sofregiu-ho i després salpebreu-ho. Pel que fa a l'orella de porc, talleu-la per la meitat i fregiu-la en una paella amb oli d'oliva. Salpebreu-la. Heu de tenir en compte que ha de quedar ben cruixent. Aromatitzeu l'amanida de patates amb la tòfona tallada a làmines i amb el julivert picat. Serviu l'orella amb les patates i amaniu-ho amb unes gotes d'oli d'oliva.
Talleu les patates (gruix de 1/2 cm) i daureu-les en una paella amb l'oli ben calent. Un cop cuites, tireu-hi la ceba i l'all picats i el pebrot vermell, també tallat petit. Sofregiu-ho i després salpebreu-ho. Pel que fa a l'orella de porc, talleu-la per la meitat i fregiu-la en una paella amb oli d'oliva. Salpebreu-la. Heu de tenir en compte que ha de quedar ben cruixent. Aromatitzeu l'amanida de patates amb la tòfona tallada a làmines i amb el julivert picat. Serviu l'orella amb les patates i amaniu-ho amb unes gotes d'oli d'oliva.