Orada al forn sense forn
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Orada al forn sense forn
- (2 persones)
- sal
- pebre
- all
- vinagre de Mòdena
- llimona
- vi blanc
- 6 gambes roges mediterrànies
- 1 orada
PREPARACIÓ
1. Tireu una mica de sal i oli a la paella, i afegiu-hi les gambes per marcar-les. Talleu els alls i poseu sal i pebre al peix. Enretireu les gambes.
2. A la mateixa paella i amb una mica més d'oli fregiu les làmines d'all fins que estiguin daurades. Els reserveu.
3. Ara, marqueu l'orada i, quan estigui feta, hi afegiu l'all per sobre.
4. Poseu-hi unes gotetes de llimona, vi blanc i vinagre de Mòdena, i ho deixeu coure una mica més.
5. Una mica d'oli per sobre i ja està llest per emplatar. Ho acompanyem amb les gambes.
2. A la mateixa paella i amb una mica més d'oli fregiu les làmines d'all fins que estiguin daurades. Els reserveu.
3. Ara, marqueu l'orada i, quan estigui feta, hi afegiu l'all per sobre.
4. Poseu-hi unes gotetes de llimona, vi blanc i vinagre de Mòdena, i ho deixeu coure una mica més.
5. Una mica d'oli per sobre i ja està llest per emplatar. Ho acompanyem amb les gambes.