Ootoronosashimi (Ventresca de tonyina fresca) - Japó
- Programa: Karakia
- Cuina: Kenji Ueno, Barcelona
INGREDIENTS
- ootoro (ventresca de tonyina fresca)
- pastanaga
- wasabi
- daikon (nap japonès)
- shiso (herba aromàtica)
- wakame (alga)
PREPARACIÓ
Peleu la pastanaga i talleu-ne làmines ben fines. Després talleu aquestes làmines a tires molt primes. Feu el mateix amb el daikon.
Talleu l'ootoro a porcions que es puguin menjar d'un sol mos.
Serviu a cada plat uns quants trossos d'ootoro i, al costat, una mica de pastanaga i daikon a tires i uns quants brots de wakame. Per acabar la decoració, una fulla de shiso. Aquesta herba aromàtica, una variant entre l'alfàbrega i la menta, resulta molt refrescant.
Per acabar, poseu en un extrem del plat una mica de wasabi. Treballeu una mica la pasta de wasabi amb els dits per donar-li forma de con. Aneu amb compte a l'hora demenjar-ne, perquè és molt picant.
Talleu l'ootoro a porcions que es puguin menjar d'un sol mos.
Serviu a cada plat uns quants trossos d'ootoro i, al costat, una mica de pastanaga i daikon a tires i uns quants brots de wakame. Per acabar la decoració, una fulla de shiso. Aquesta herba aromàtica, una variant entre l'alfàbrega i la menta, resulta molt refrescant.
Per acabar, poseu en un extrem del plat una mica de wasabi. Treballeu una mica la pasta de wasabi amb els dits per donar-li forma de con. Aneu amb compte a l'hora demenjar-ne, perquè és molt picant.