Okra with cornmeal (Ocres amb farina de blat de moro) - Estats Units

imatge de recurs
  • Programa: Karakia
  • Cuina: Richard Schweid i Lakshumi Ramachandran, Barcelona

INGREDIENTS

  • 500 g d'ocres
  • 1 tassa de farina de blat de moro
  • llard de porc
  • pebre negre
  • sal

PREPARACIÓ

Renteu les ocres. Talleu-ne la part superior i reserveu-les a la nevera, dins un recipient amb aigua i uns quants glaçons, com a mínim durant una hora. Això servirà perquè les ocres no deixin anar la mena de bava que les caracteritza a l'hora de fregir-les.
Talleu les ocres a bocins i deixeu-les escórrer. Després arrebosseu-les amb la farina. Si ho voleu fer com en Richard i la Lakshumi, poseu la farina, la sal i el pebre dins una bossa de plàstic; poseu-hi les ocres dins i sacsegeu la bossa amb energia una estona. Desfeu el llard en una paella i fregiu-hi les ocres trossejades.
Aquest és un acompanyament molt comú de molts plats del sud dels Estats Units.
 
Anar al contingut