Okra with cornmeal (Ocres amb farina de blat de moro) - Estats Units
- Programa: Karakia
- Cuina: Richard Schweid i Lakshumi Ramachandran, Barcelona
INGREDIENTS
- 500 g d'ocres
- 1 tassa de farina de blat de moro
- llard de porc
- pebre negre
- sal
PREPARACIÓ
Renteu les ocres. Talleu-ne la part superior i reserveu-les a la nevera, dins un recipient amb aigua i uns quants glaçons, com a mínim durant una hora. Això servirà perquè les ocres no deixin anar la mena de bava que les caracteritza a l'hora de fregir-les.
Talleu les ocres a bocins i deixeu-les escórrer. Després arrebosseu-les amb la farina. Si ho voleu fer com en Richard i la Lakshumi, poseu la farina, la sal i el pebre dins una bossa de plàstic; poseu-hi les ocres dins i sacsegeu la bossa amb energia una estona. Desfeu el llard en una paella i fregiu-hi les ocres trossejades.
Aquest és un acompanyament molt comú de molts plats del sud dels Estats Units.
Talleu les ocres a bocins i deixeu-les escórrer. Després arrebosseu-les amb la farina. Si ho voleu fer com en Richard i la Lakshumi, poseu la farina, la sal i el pebre dins una bossa de plàstic; poseu-hi les ocres dins i sacsegeu la bossa amb energia una estona. Desfeu el llard en una paella i fregiu-hi les ocres trossejades.
Aquest és un acompanyament molt comú de molts plats del sud dels Estats Units.