Nyoquis de patata amb pesto de festucs
- Programa: Cuina bé amb l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- nyoquis
- alfàbrega
- parmesà
- oli
- festucs
- anxoves
- bròquil
- mongeta tendra
- patata
PREPARACIÓ
Posem els nyoquis a bullir i mentrestant fem el pesto.
Prenem les fulles d'alfabrega, les tallem i les posem al pot de la batedora.
Hi afegim 40g de parmesà i un raig d'oli. Hi posem uns festucs i unes anxovetes. Ho esclafem tot i ho reservem.
Mentrestant al forn hi hem cogut bròquil, mongeta tendra i patata.
Posem la verdureta en una bol i ho barregem amb els nyoquis.
Després tot plegat s'amaneix amb el pesto.
Prenem les fulles d'alfabrega, les tallem i les posem al pot de la batedora.
Hi afegim 40g de parmesà i un raig d'oli. Hi posem uns festucs i unes anxovetes. Ho esclafem tot i ho reservem.
Mentrestant al forn hi hem cogut bròquil, mongeta tendra i patata.
Posem la verdureta en una bol i ho barregem amb els nyoquis.
Després tot plegat s'amaneix amb el pesto.