Nuggets de papada "crunchy"

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Dieta: Per a esportistes
  • Informació nutricional
    -Obre

    Utilitzem oli de gira-sol perquè no modifica els gustos, és molt més neutre que l'oli d'oliva.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones:
  • 200 g de papada ja polida i bullida
  • 125 g de cotnes de blat
  • 3 ous
  • sal
  • 125 g de farina
  • pebre vermell fumat dolç i picant
  • 4 cullerades de vinagre de Mòdena
  • 1 llima
  • 100 ml d'oli d'oliva verge extra
  • 150 ml d'oli de gira-sol
  • all
  • julivert

PREPARACIÓ

1-Tenim una papada polida i bullida. La tallem a daus grossos i els salpebrem.

2- Preparem els ingredients per arrebossar. Posem farina en un plat i batem dos ous en un altre plat.

3- Esmicolem les cotnes de blat fins que ens quedin com pols.

4- Barregem la farina amb el pebre vermell.

5- Arrebossem la papada amb la barreja de farina i pebre vermell, ou i, finalment, amb farineta de cotnes. Escalfem l'oli de gira-sol en una cassola i, quan estigui ben calent, la fregim.

6- Per acompanyar els nuggets fem una maionesa. En un pot posem oli d'oliva, un gra d'all i l'ou, una mica de sal i un rajolí de vinagre de Mòdena.

7- Per servir: posem els nuggets en un bol amb la maionesa per sobre i ratllem una mica de llima i julivert picat per sobre.
Anar al contingut