Niu de bolets
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Santi Vidal, restaurant La Vinya. Alella (Maresme)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Bolets variats
- Alls tendres
- Alls laminats
- Julivert
- Vi blanc
- Oli
- Sal
- Pasta kataifi
PREPARACIÓ
Per fer el niu agafem la pasta kataifi i li donem forma amb un motlle, que pot ser una flamera o una tassa de cafè amb llet. Ho posem al forn 10 min a 190º.
Mentrestant trossegem els bolets per fer el saltat. En una paella amb oli calent hi posem els alls tendres tallats ben petits i els alls laminats. Els deixem coure a foc lent i quan estiguin daurats hi afegim els bolets. Els saltem uns 4 minuts fins que deixin anar l'aigua. Hi afegim el vi blanc i ho deixem reduir uns minuts. Per acabar, hi posem una mica de julivert tallat.
Per muntar el plat només cal omplir el niu amb els bolets saltats.
Mentrestant trossegem els bolets per fer el saltat. En una paella amb oli calent hi posem els alls tendres tallats ben petits i els alls laminats. Els deixem coure a foc lent i quan estiguin daurats hi afegim els bolets. Els saltem uns 4 minuts fins que deixin anar l'aigua. Hi afegim el vi blanc i ho deixem reduir uns minuts. Per acabar, hi posem una mica de julivert tallat.
Per muntar el plat només cal omplir el niu amb els bolets saltats.