Niu de bolets

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Santi Vidal, restaurant La Vinya. Alella (Maresme)
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • Bolets variats
  • Alls tendres
  • Alls laminats
  • Julivert
  • Vi blanc
  • Oli
  • Sal
  • Pasta kataifi

PREPARACIÓ

Per fer el niu agafem la pasta kataifi i li donem forma amb un motlle, que pot ser una flamera o una tassa de cafè amb llet. Ho posem al forn 10 min a 190º.
Mentrestant trossegem els bolets per fer el saltat. En una paella amb oli calent hi posem els alls tendres tallats ben petits i els alls laminats. Els deixem coure a foc lent i quan estiguin daurats hi afegim els bolets. Els saltem uns 4 minuts fins que deixin anar l'aigua. Hi afegim el vi blanc i ho deixem reduir uns minuts. Per acabar, hi posem una mica de julivert tallat.

Per muntar el plat només cal omplir el niu amb els bolets saltats.


Anar al contingut