Niku don

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Vidal
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Udon, Barcelona

INGREDIENTS

  • 600 g de vedella del crostó
  • 4 rovells d'ou
  • 1 cullerada de sal
  • 1 cullerada de pebre
  • 1 tassa de dashi
  • 120 g de xiitake
  • 2 cebes
  • 600 g d'arròs bullit
  • 2 cullerades de salsa tonkatsu
  • porradell

PREPARACIÓ

Poseu una mica d'oli de gira-sol macerat amb all als woks i deixeu que s'escalfin.
En un wok, salteu la vedella en tires d'un centímetre de gruix aproximadament i salpebreu-la. A l'altre wok, poseu-hi el brou dashi, el xiitake tallat i les cebes tallades en tires. Deixeu-ho coure tot junt fins que comenci a estovar-se. A continuació, incorporeu-hi els rovells d'ou batuts i remeneu-ho mentre es va quallant.

I ja per acabar, emplateu l'arròs bullit i poseu-hi a sobre la vedella i la barreja de xiitake, ceba i ou. Guarniu el plat amb una mica de salsa tonkatsu i porradell picat.
Anar al contingut