Nam prikkapi (Salsa de gambes picant) - Tailàndia

imatge de recurs
  • Programa: Karakia
  • Cuina: Krissadakorn Akkala "Chet", Barcelona

INGREDIENTS

  • pasta de gambes
  • alls
  • salsa nam pla (salsa de peix)
  • bitxos
  • sucre
  • llimona
  • gambes fresques

PREPARACIÓ

En un bol, barregeu-hi 4 cullerades de pasta de gambes, mitja cabeça d'alls matxucada, 2 cullerades de salsa de peix, 1 cullerada de sucre, 8 bitxos frescos vermells trinxats i el suc d'una llimona. Escaldeu 100 g de gambes fresques uns quants minuts amb aigua bullint. Peleu-les, trinxeu-les i incorporeu-les a la barreja anterior. Remeneu-ho fins que us quedi lligat, com una mena d'allioli. Aquesta salsa picant serveix per acompanyar molts dels plats de la cuina tailandesa.
Anar al contingut