Nam prik ong (Curri de porc) - Tailàndia
- Programa: Karakia
- Cuina: Onpimon Chindawech "Pui" (restaurant Tivoli's Bistro), Barcelona
INGREDIENTS
- 200 g de carn picada de porc
- 250 g de tomàquets madurs
- 1 culleradeta de pasta de curri taronja (kang som pasta)
- 3-4 cullerades de sucre
- 3-4 cullerades de salsa nam pla (salsa de peix)
PREPARACIÓ
En un wok, sofregiu lentament la pasta de curri taronja, remenant-ho sense parar durant 3-4 minuts. Després afegiu-hi la carn picada de porc i seguiu remenant-ho, a foc fluix, fins que la carn sigui cuita.
Talleu els tomàquets a bocins i afegiu-los al wok. Condimenteu-ho amb el sucre i la salsa de peix. Deixeu-ho coure fins que els tomàquets es desfacin.
Aquest guisat us ha de quedar una mica líquid, com una salsa.
Serviu el curri de porc acompanyat de verdures fresques (cogombre, pastanaga...)
Talleu els tomàquets a bocins i afegiu-los al wok. Condimenteu-ho amb el sucre i la salsa de peix. Deixeu-ho coure fins que els tomàquets es desfacin.
Aquest guisat us ha de quedar una mica líquid, com una salsa.
Serviu el curri de porc acompanyat de verdures fresques (cogombre, pastanaga...)