Musclos amb pernil i pinyons
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Musclos amb pernil i pinyons
- (per a 2 persones)
- 1 kg musclos
- 1 tall de pernil salat (100 g)
- 50 g pinyons
- 1 culleradeta de mel
- fulles de julivert
- 2 grans d'all
- 4 grans de pebre negre
- 2 fulles de llorer
- 1 raig de cervesa
- aigua envasada
PREPARACIÓ
1.Per fer els musclos, posem oli en una cassola, pebre i hi daurarem dos grans d'all. Afegim a la cassola aigua i un parell de fulles de llorer. Mentrestant, tallem el pernil a daus.
2.També daurarem els pinyons en una paella amb un rajolinet d'oli. Quan estiguin torrats els pinyons, afegirem mel a la paella, que farem desfer amb una mica d'aigua calenta.
3.Quan l'aigua comença a bullir, hi afegirem els musclos i taparem la cassola.
4.Ara aboquem el pernil tallat a daus a la paella on tenim els pinyons, i de seguida, el got de cervesa. Ja estan oberts els musclos, i els hem anat descalçant. Hi afegim els musclos cuits i deixem que es vagi reduint.
5.Una mica de julivert picat i ja tenim el plat!
2.També daurarem els pinyons en una paella amb un rajolinet d'oli. Quan estiguin torrats els pinyons, afegirem mel a la paella, que farem desfer amb una mica d'aigua calenta.
3.Quan l'aigua comença a bullir, hi afegirem els musclos i taparem la cassola.
4.Ara aboquem el pernil tallat a daus a la paella on tenim els pinyons, i de seguida, el got de cervesa. Ja estan oberts els musclos, i els hem anat descalçant. Hi afegim els musclos cuits i deixem que es vagi reduint.
5.Una mica de julivert picat i ja tenim el plat!