Mousse de xocolata amb crumble de cacau

  • Programa: Tot es mou
  • Cuiner: VÍCTOR GONZALO I SOFIA JANER
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS MOUSSE DE XOCOLATA
  • - 125 g de llet
  • - 125 g de nata
  • - 280 g de xocolata 70%
  • - 470 g de nata semimuntada
  • INGREDIENTS PER AL CRUMBLE
  • - 55 g de mantega
  • - 50 g de sucre
  • - 85 g de farina
  • - 25 g de cacau

PREPARACIÓ

PER FER LA MOUSSE
  1. Fem bullir la llet i la nata i l'aboquem sobre la xocolata fosa.
  2. Ho barregem amb l'espàtula fins a tenir una bona emulsió.
  3. Hi incorporem la nata semimuntada amb compte i aboquem la mousse en recipients.
  4. Deixem reposar la mousse a la nevera almenys dues hores.

 


PER FER EL CRUMBLE

  1. Barregem els ingredients secs al robot.
  2. Hi afegim mantega fins a aconseguir que tinguin una textura arenosa.
  3. Enfornem el crumble a 160-165 °C uns 20 minuts.
  4. Ho deixem refredar.
Anar al contingut