Mousse de torró d'Agramunt

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les avellanes són riques en vitamina E i greixos poliinsaturats, nutrients que cuiden la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 150 g de llet d'ovella

    200 g de xocolata blanca

    300 g de nata

    3 torrons d'Agramunt

    2 fulls de gelatina

    3 taronges

    sal de Maldon

    pebre negre

    menta fresca

PREPARACIÓ

  1. Hidratem els fulls de gelatina.
  2. Esmicolem i desfem dins de 150 g de llet d'ovella calenta 2 torrons i mig d'Agramunt, 200 g de xocolata blanca i una mica de pebre negre. Ho passem per la batedora i ho colem. Hi desfem els fulls de gelatina i ho deixem refredar fora de la nevera uns 30 min.
  3. Fem el suc de 3 taronges, el colem i el congelem en una safata adequada per després poder-la rascar fàcilment per fer-ne un granissat.
  4. Ho remenem i posem a refredar la mousse de llet, torró i xocolata a la nevera.
  5. Muntem la nata, ben freda, amb el batedor elèctric. 
  6. Un cop freda de nevera, tornem a batre la mousse i la barregem amb la nata muntada fins que tot quedi ben homogeni.
  7. Esmicolem amb les mans i el morter el mig torró que ens queda.
  8. Muntem la mousse de torró i xocolata blanca, per sobre rasquem el granissat de taronja i hi tirem el torró esmicolat, una mica de sal de Maldon i la menta fresca. Llestos!
Anar al contingut