Mousse de maduixots
- Programa: Tàpias variades
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- 250 g de maduixots nets i tallats a daus petits o triturats
- 2 clares
- 2 iogurts
- 150 g de sucre
- 200 cc de crema de llet
- 4 fulls de gelatina remullada en aigua freda
- 250 g de maduixots
- 75 g de sucre llustre
- el suc de mitja llimona
PREPARACIÓ
1. Es posa a desfer el sucre amb 75 cc d'aigua al foc. Quan s'ha desfet, es retira del foc i s'hi posen els fulls de gelatina escorreguts i es deixa refredar.
2. A part, es munten les clares per un costat i la crema de llet per un altre. Quan la barreja de la gelatina comença a agafar consistència es barreja amb els iogurts, la nata, les clares i els maduixots.
3. En una plàtera plana, que serveixi per servir el pastís, s'hi posa el cercle i la barreja preparada. S'ha de posar a la nevera unes 6 hores.
4. Per fer la salsa de colis: s'agafa els 250 g de maduixots, els 75 g de sucre llustre i el suc de mitja llimona, es trituren i es posen a la nevera de 12 a 24 hores.
5. Manera de servir les postres: Es desemmotlla la mousse, si es vol es pot decorar amb uns maduixots partits per la meitat a tot el voltant i unes rosetes de nata. La salsa de colis, se serveix a part amb salsera.
2. A part, es munten les clares per un costat i la crema de llet per un altre. Quan la barreja de la gelatina comença a agafar consistència es barreja amb els iogurts, la nata, les clares i els maduixots.
3. En una plàtera plana, que serveixi per servir el pastís, s'hi posa el cercle i la barreja preparada. S'ha de posar a la nevera unes 6 hores.
4. Per fer la salsa de colis: s'agafa els 250 g de maduixots, els 75 g de sucre llustre i el suc de mitja llimona, es trituren i es posen a la nevera de 12 a 24 hores.
5. Manera de servir les postres: Es desemmotlla la mousse, si es vol es pot decorar amb uns maduixots partits per la meitat a tot el voltant i unes rosetes de nata. La salsa de colis, se serveix a part amb salsera.