Mousse de iogurt grec
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Mey Hofmann
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hofmann, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 rovells d'ou
- 80 g de sucre
- 2 fulls de gelatina
- 250 g de iogurt grec
- 125 g de llet
- 250 g de nata semimuntada
- 250 g de cireres .
PREPARACIÓ
Per començar, poseu la llet i la meitat del sucre en un cassó al foc i deixeu-ho escalfar.
Mentrestant, poseu en un bol els rovells d'ou i l'altra meitat del sucre i barregeu-ho bé amb un batedor. Seguidament, afegiu-hi la llet calenta amb el sucre, torneu-ho a barrejar amb el batedor, poseu-ho en un cassó i deixeu-ho coure a foc suau sense deixar de remenar. Quan estigui a punt de bullir, retireu-ho del foc, afegiu-hi els fulls de gelatina, remullats i escorreguts, torneu-ho a barrejar amb el batedor, coleu-ho i deixeu-ho refredar una estona. A continuació, afegiu-hi el iogurt i la nata i barregeu-ho bé fins que tingueu una massa ben fina. Tot seguit, poseu-ho en copes i deixeu-ho refredar a la nevera.
I ja per acabar, guarniu la copa amb unes quantes cireres per sobre.
Mentrestant, poseu en un bol els rovells d'ou i l'altra meitat del sucre i barregeu-ho bé amb un batedor. Seguidament, afegiu-hi la llet calenta amb el sucre, torneu-ho a barrejar amb el batedor, poseu-ho en un cassó i deixeu-ho coure a foc suau sense deixar de remenar. Quan estigui a punt de bullir, retireu-ho del foc, afegiu-hi els fulls de gelatina, remullats i escorreguts, torneu-ho a barrejar amb el batedor, coleu-ho i deixeu-ho refredar una estona. A continuació, afegiu-hi el iogurt i la nata i barregeu-ho bé fins que tingueu una massa ben fina. Tot seguit, poseu-ho en copes i deixeu-ho refredar a la nevera.
I ja per acabar, guarniu la copa amb unes quantes cireres per sobre.