Morro de bacallà, sobrassada i cabell d'àngel

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep M. Baixas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Follia, Sant Joan Despí
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bacallà és ric en vitamines B, importants per la formació de glòbuls vermells i per un correcte funcionament del sistema nerviós.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 morros de bacallà de 200 g dessalats
  • 1 tros de sobrassada picant
  • 250 g de cabell d'àngel de pastisseria
  • 4 ensaïmades petites sense sucre o massa d'ensaïmada crua
  • 1/2 l d'oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, desenrotlleu la massa de l'ensaïmada, feu-ne bastonets, poseu-los en una safata i deixeu-los fermentar tota la nit dins el forn amb el foc apagat.

Després, deixeu-los coure al forn durant 10 minuts a 180 graus.

A continuació, en un cassó amb oli d'oliva confiteu el morro de bacallà durant 10 minuts a foc molt suau.

Mentrestant, poseu el cabell d'àngel en una planxa i deixeu-lo caramel·litzar fins que quedi dauradet.

Tot seguit, poseu en un cassó una mica de l'oli de confitar el bacallà i la sobrassada sense pell i barregeu-ho bé fins que quedi ben desfeta.

I ja per acabar, emplateu el morro de bacallà, poseu-hi la sobrassada desfeta amb oli per sobre, el cabell d'àngel al costat i guarniu el plat amb un bastonet d'ensaïmada.
Anar al contingut