Morro de bacallà amb fruita

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep M. Baixas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El balancí, Sant Joan Despí

INGREDIENTS

  • 4 morros de bacallà de 200 g remullats
  • oli d'oliva abundant
  • 1 poma àcida
  • 1 plàtan
  • 2 kiwis
  • 8 maduixots
  • 1 tall de pinya
  • mantega
  • llavor de rosella
  • salsa de fruita de la passió (opcional)

PREPARACIÓ

Per començar, prepareu la salsa barrejant suc de fruits de la passió amb sucre.
Poseu-ho en un cassó i deixeu-ho reduir. Seguidament, poseu el morro de bacallà en un cassó amb oli abundant. Deixeu-ho coure a foc molt lent, durant 10 minuts. Mentrestant, talleu les fruites a bastonets i poseu-hi pebre. Després, poseu mantega en una paella i comenceu a fregir la pinya, la poma i el plàtan. Quan estiguin mig cuites, afegiu-hi la resta de fruites i traieu-ho tot ràpidament del foc, per evitar que perdi color. Finalment, emplateu el morro de bacallà i cobriu-lo amb les fruites. Decoreu el plat amb la salsa i amb les llavors de rosella.
Anar al contingut