Moo isan (Saltat de porc) - Tailàndia
- Programa: Karakia
- Cuina: Krissadakorn Akkala "Chet" (restaurant Thai Gardens), Barcelona
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 300 g de carn de porc
- 50 g de pebrot verd
- 50 g de pebrot vermell
- 50 g de ceba
- 20 g de carbassó
- 20 g de ceba tendra
- 20 g de mongeta verda
- 8-10 fulles d'alfàbrega
- 5-6 grans de pebre verd
- 1 cullerada de salsa nam pla (salsa de peix)
- 1 cullerada de salsa de soja
- 1 cullerada de salsa d'ostres
- 2-3 alls
- oli
PREPARACIÓ
Trossegeu la carn de porc i les verdures.
Salteu els bocins de carn juntament amb l'all. Afegiu-hi el pebrot verd, el pebrot vermell, les mongetes i el carbassó, tot tallat ben petit, i salteu-ho durant un minut.
Després incorporeu-hi la ceba i la ceba tendra trinxades, els grans de pebre verd, l'alfàbrega i les salses de peix, d'ostres i de soja.
Salteu-ho tot junt durant un parell de minuts més i ja ho podreu servir.
Salteu els bocins de carn juntament amb l'all. Afegiu-hi el pebrot verd, el pebrot vermell, les mongetes i el carbassó, tot tallat ben petit, i salteu-ho durant un minut.
Després incorporeu-hi la ceba i la ceba tendra trinxades, els grans de pebre verd, l'alfàbrega i les salses de peix, d'ostres i de soja.
Salteu-ho tot junt durant un parell de minuts més i ja ho podreu servir.