Mongetons amb cocotxes de bacallà

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Pallàs
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Restaurant: Can Boix de Peramola, Peramola (Lleida)
  • Informació nutricional
    -Obre

    Elaboració molt baixa en calories i rica en fibra, vitamines i minerals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 kg de mongetons
  • 1 pastanaga
  • 1/4 de cabeça d'all
  • 1/2 porro
  • 1 fulla de llorer
  • julivert
  • Per a les cocotxes de bacallà:
  • 28 cocotxes de bacallà dessalades
  • 4 alls
  • julivert picat
  • 1 gotet d'oli d'oliva extra verge
  • 1 bitxo

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua freda poseu-hi els mongetons, la pastanaga pelada, el porro, la cabeça d'all, la fulla de llorer i el julivert
i deixeu-ho coure a foc suau durant uns 30 minuts amb el cassó tapat.Després, coleu els mongetons i reserveu-los.A continuació, en un cassó amb una mica d'oli sofregiu els alls laminats i el bitxo. Quan estiguin dauradets, afegiu-hi les cocotxes tallades a trossos i deixeu-ho coure a foc suau durant un parell de minuts. Tot seguit, poseu-hi els mongetons i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. Finalment, afegiu-hi una mica de julivert picat i remeneu-ho bé.I ja per acabar, emplateu els mongetons amb les cocotxes.
Anar al contingut