Mongetons amb cocotxes de bacallà
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Pallàs
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Restaurant: Can Boix de Peramola, Peramola (Lleida)
- Informació nutricional -Obre
Elaboració molt baixa en calories i rica en fibra, vitamines i minerals.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 1 kg de mongetons
- 1 pastanaga
- 1/4 de cabeça d'all
- 1/2 porro
- 1 fulla de llorer
- julivert
- Per a les cocotxes de bacallà:
- 28 cocotxes de bacallà dessalades
- 4 alls
- julivert picat
- 1 gotet d'oli d'oliva extra verge
- 1 bitxo
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua freda poseu-hi els mongetons, la pastanaga pelada, el porro, la cabeça d'all, la fulla de llorer i el julivert
i deixeu-ho coure a foc suau durant uns 30 minuts amb el cassó tapat.Després, coleu els mongetons i reserveu-los.A continuació, en un cassó amb una mica d'oli sofregiu els alls laminats i el bitxo. Quan estiguin dauradets, afegiu-hi les cocotxes tallades a trossos i deixeu-ho coure a foc suau durant un parell de minuts. Tot seguit, poseu-hi els mongetons i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. Finalment, afegiu-hi una mica de julivert picat i remeneu-ho bé.I ja per acabar, emplateu els mongetons amb les cocotxes.
i deixeu-ho coure a foc suau durant uns 30 minuts amb el cassó tapat.Després, coleu els mongetons i reserveu-los.A continuació, en un cassó amb una mica d'oli sofregiu els alls laminats i el bitxo. Quan estiguin dauradets, afegiu-hi les cocotxes tallades a trossos i deixeu-ho coure a foc suau durant un parell de minuts. Tot seguit, poseu-hi els mongetons i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més. Finalment, afegiu-hi una mica de julivert picat i remeneu-ho bé.I ja per acabar, emplateu els mongetons amb les cocotxes.