Molls amb soja i wasabi

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Guillermo Casañé
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Silvestre, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 2 de molls d'uns 100 g (cada un)
  • 2 cebes tendres
  • 4 cullerades de salsa de soja
  • 2 cullerades de vinagre d'arròs
  • 1 culleradeta de wasabi
  • 1 llimona
  • 2 cullerades d'oli verge

PREPARACIÓ

Per començar, talleu una ceba tendra ben petita i sofregiu-la lleugerament en una paella amb oli. Tot seguit, afegiu-hi un raig de soja, el vinagre, el wasabi

i el suc de mitja llimona espremuda amb la mà. Feu bullir la barreja durant un minut, tireu-hi l'oli verge, apagueu el foc i reserveu-ho.

A continuació, escateu, filetegeu i traieu les espines centrals dels molls amb l'ajuda d'unes pinces. Un cop nets, poseu els molls pel costat de la pell en una paella antiadherent ben calenta amb un rajolí d'oli i deixeu-los coure només per aquesta part lleugerament, de manera que quedi crua l'altra banda. Un cop cuits, reserveu-los.

Tot seguit, salteu una mica de ceba tendra a la mateixa paella on heu cuit els molls.

I ja per acabar, poseu al plat una base de salsa, els molls amb la pell cap amunt i una mica de ceba tendra per sobre.
Anar al contingut