Molls amb faves i blat de moro
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Rodríguez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Torre dels Lleons, Esplugues de Llobregat
INGREDIENTS
- 1 kg de molls
- 250 g de favetes
- 3/4 l de fumet
- 450 g de blat de moro dolç
- 80 g de mantega
- anet
- oli
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per fer la salsa, poseu el blat de moro dolç i una mica de fumet calent en un pot i tritureu-ho.
Tot seguit, coleu-ho i afegiu-ho al cassó on tindreu reduint la resta del fumet. Si la salsa no us queda ben lligada, podeu afegir-hi una mica de mantega. A continuació, salpebreu els filets de moll i feu-los en una paella ben calenta amb oli. I ja, per acabar, emplateu les favetes cuites i pelades, disposeu els molls a sobre i cobriu-ho amb la salsa. Podeu decorar el plat amb sal Maldon i unes fulles d'anet.
Tot seguit, coleu-ho i afegiu-ho al cassó on tindreu reduint la resta del fumet. Si la salsa no us queda ben lligada, podeu afegir-hi una mica de mantega. A continuació, salpebreu els filets de moll i feu-los en una paella ben calenta amb oli. I ja, per acabar, emplateu les favetes cuites i pelades, disposeu els molls a sobre i cobriu-ho amb la salsa. Podeu decorar el plat amb sal Maldon i unes fulles d'anet.