Minihamburgueses de pollastre

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gabriel Paricio
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La cuina del Galvany, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pit de pollastre conté més quantitat de proteïnes y menys greix que la cuixa, per tant, és la part més recomanable per a elaborar hamburgueses.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 pits de pollastre picats
  • 2 g de curri
  • 1 porro
  • 40 ml d'oli d'oliva
  • sal i pebre
  • 4 panets petits
  • Per a la ceba confitada:
  • 2 cebes vermelles
  • 1 cullerada de sucre
  • Per a la maionesa al curri:
  • 1 ou
  • 200 ml d'oli d'oliva
  • sal
  • 2 g de curri

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli confiteu la ceba tallada a la juliana.

Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el sucre i deixeu-la caramel·litzar durant uns 5 minuts.

A continuació, poseu en un bol el pollastre picat, el curri, la sal i el pebre i barregeu-ho bé. Després, feu unes boles amb les mans, aixafeu-les i fregiu-les en una paella amb una mica d'oli fins que estiguin ben dauradetes.

Per fer la maionesa, poseu en un bol l'ou, la sal, el curri i l'oli i tritureu-ho amb el túrmix.

Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu el porro tallat a rodanxes gruixudes.

I ja per acabar, emplateu els panets tallats per la meitat, poseu-hi a sobre una rodanxa de porro, l'hamburguesa i la ceba caramel·litzada, tapeu-ho amb l'altra meitat de pa i poseu-hi la maionesa al costat.
Anar al contingut