Minihamburgueses de pollastre
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gabriel Paricio
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La cuina del Galvany, Barcelona
- Informació nutricional -Obre
El pit de pollastre conté més quantitat de proteïnes y menys greix que la cuixa, per tant, és la part més recomanable per a elaborar hamburgueses.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 2 pits de pollastre picats
- 2 g de curri
- 1 porro
- 40 ml d'oli d'oliva
- sal i pebre
- 4 panets petits
- Per a la ceba confitada:
- 2 cebes vermelles
- 1 cullerada de sucre
- Per a la maionesa al curri:
- 1 ou
- 200 ml d'oli d'oliva
- sal
- 2 g de curri
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli confiteu la ceba tallada a la juliana.
Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el sucre i deixeu-la caramel·litzar durant uns 5 minuts.
A continuació, poseu en un bol el pollastre picat, el curri, la sal i el pebre i barregeu-ho bé. Després, feu unes boles amb les mans, aixafeu-les i fregiu-les en una paella amb una mica d'oli fins que estiguin ben dauradetes.
Per fer la maionesa, poseu en un bol l'ou, la sal, el curri i l'oli i tritureu-ho amb el túrmix.
Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu el porro tallat a rodanxes gruixudes.
I ja per acabar, emplateu els panets tallats per la meitat, poseu-hi a sobre una rodanxa de porro, l'hamburguesa i la ceba caramel·litzada, tapeu-ho amb l'altra meitat de pa i poseu-hi la maionesa al costat.
Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el sucre i deixeu-la caramel·litzar durant uns 5 minuts.
A continuació, poseu en un bol el pollastre picat, el curri, la sal i el pebre i barregeu-ho bé. Després, feu unes boles amb les mans, aixafeu-les i fregiu-les en una paella amb una mica d'oli fins que estiguin ben dauradetes.
Per fer la maionesa, poseu en un bol l'ou, la sal, el curri i l'oli i tritureu-ho amb el túrmix.
Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu el porro tallat a rodanxes gruixudes.
I ja per acabar, emplateu els panets tallats per la meitat, poseu-hi a sobre una rodanxa de porro, l'hamburguesa i la ceba caramel·litzada, tapeu-ho amb l'altra meitat de pa i poseu-hi la maionesa al costat.