Milfulls d'espinacs i formatge de cabra

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carlota Claver
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Alba, Barcelona

INGREDIENTS

  • 12 làmines de pasta
  • 1 manat d'espinacs frescos
  • 100 g de cansalada
  • 40 g de pinyons
  • 40 g de panses
  • 4 talls de formatge de cabra rodó
  • 4 làmines de papada de porc
  • 1 cullerada de crema de llet
  • pebre negre
  • oli i sal

PREPARACIÓ

Poseu les làmines de papada de porc en una plata de forn i deixeu-les coure al forn a 180 graus durant 20 minuts.
Mentrestant, daureu la cansalada tallada a daus en una paella ben calenta amb oli. Salpebreu-la i afegiu-hi les panses, els pinyons i els espinacs ben nets. Salteu-ho tot junt i després afegiu-hi la crema de llet i deixeu-ho coure fins que quedi ben lligat.

A continuació, gratineu els talls de formatge al forn.

I ja per acabar, emplateu una làmina de pasta que prèviament haureu bullit, poseu-hi els espinacs a sobre i cobriu-ho tot amb una altra làmina de pasta bullida. Tot seguit, poseu-hi el formatge de cabra a sobre i escalfeu el plat al forn durant 3 minuts. Finalment, guarniu el plat amb la papada cruixent i una mica de julivert.
Anar al contingut