Milfulls d'espinacs i formatge de cabra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carlota Claver
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Alba, Barcelona
INGREDIENTS
- 12 làmines de pasta
- 1 manat d'espinacs frescos
- 100 g de cansalada
- 40 g de pinyons
- 40 g de panses
- 4 talls de formatge de cabra rodó
- 4 làmines de papada de porc
- 1 cullerada de crema de llet
- pebre negre
- oli i sal
PREPARACIÓ
Poseu les làmines de papada de porc en una plata de forn i deixeu-les coure al forn a 180 graus durant 20 minuts.
Mentrestant, daureu la cansalada tallada a daus en una paella ben calenta amb oli. Salpebreu-la i afegiu-hi les panses, els pinyons i els espinacs ben nets. Salteu-ho tot junt i després afegiu-hi la crema de llet i deixeu-ho coure fins que quedi ben lligat.
A continuació, gratineu els talls de formatge al forn.
I ja per acabar, emplateu una làmina de pasta que prèviament haureu bullit, poseu-hi els espinacs a sobre i cobriu-ho tot amb una altra làmina de pasta bullida. Tot seguit, poseu-hi el formatge de cabra a sobre i escalfeu el plat al forn durant 3 minuts. Finalment, guarniu el plat amb la papada cruixent i una mica de julivert.
Mentrestant, daureu la cansalada tallada a daus en una paella ben calenta amb oli. Salpebreu-la i afegiu-hi les panses, els pinyons i els espinacs ben nets. Salteu-ho tot junt i després afegiu-hi la crema de llet i deixeu-ho coure fins que quedi ben lligat.
A continuació, gratineu els talls de formatge al forn.
I ja per acabar, emplateu una làmina de pasta que prèviament haureu bullit, poseu-hi els espinacs a sobre i cobriu-ho tot amb una altra làmina de pasta bullida. Tot seguit, poseu-hi el formatge de cabra a sobre i escalfeu el plat al forn durant 3 minuts. Finalment, guarniu el plat amb la papada cruixent i una mica de julivert.