Milfulls de xocolata a la sandvitxera
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Víctor Gonzalo i Sofía Janer
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
1 rotlle de pasta de full refrigerada (rectangular)
500 ml de nata per muntar ( 35% matèria grassa)
150 g xocolata negra
25 g mel
PER DECORAR
sucre llustre
xocolata negra 70%
caramel
fruits secs
PREPARACIÓ
- Posem una peça de pasta de full refrigedara a la sandxitxera entre dos papers de forn.
- Preparem una "ganache montée" amb crema i xocolata. Per fer-ho, fonem la xocolata al bany maria i reservem. En un pot posem a bullir la nata i hi afegim una cullaradeta de mel. Anem barrejant la nata amb la xocolata en tres vegades perquè ens quedi una textura molt elàstica. Ho deixem refredar unes 4 hores a la nevera.
- Muntem la "ganache montée" en una batedora per donar-li una textura de nata muntada.
- Tallem la pasta de full ja cuita en dos làmines i a l'interior hi posem la "ganache montée" amb una mànega pastissera.