Milfulls de xocolata a la sandvitxera

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Víctor Gonzalo i Sofía Janer
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 1 rotlle de pasta de full refrigerada (rectangular)

    500 ml de nata per muntar ( 35% matèria grassa)

    150 g xocolata negra

    25 g mel

     

    PER DECORAR

    sucre llustre

    xocolata negra 70%

    caramel

    fruits secs 

     

PREPARACIÓ

  1. Posem una peça de pasta de full refrigedara a la sandxitxera entre dos papers de forn.
  2. Preparem una "ganache montée" amb crema i xocolata. Per fer-ho, fonem la xocolata al bany maria i reservem. En un pot posem a bullir la nata i hi afegim una cullaradeta de mel. Anem barrejant la nata amb la xocolata en tres vegades perquè ens quedi una textura molt elàstica. Ho deixem refredar unes 4 hores a la nevera.
  3. Muntem la "ganache montée" en una batedora per donar-li una textura de nata muntada.
  4. Tallem la pasta de full ja cuita en dos làmines i a l'interior hi posem la "ganache montée" amb una mànega pastissera.
Anar al contingut