Menjar blanc de taronja
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lola Espuny
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Parc, Tortosa
INGREDIENTS
- 1/2 l de suc de taronja
- 4 cullerades soperes de farina d'arròs
- 4 cullerades soperes de sucre
- 4 cullerades soperes de melmelada de taronja
- 100 g de nous
- taronja xinesa
PREPARACIÓ
Per començar, feu bullir en un cassó el suc de taronja, el sucre i la melmelada de taronja.
Remeneu-ho perquè quedi una barreja uniforme. Mentrestant, poseu en un bol la farina d'arròs i una mica de suc de taronja. Remeneu-ho per evitar que quedin grumolls i afegiu-ho al cassó. A continuació, incorporeu-hi uns trossets de taronja xinesa, remeneu-ho amb una varilla i deixeu-ho coure durant uns 6 minuts. Tot seguit, poseu el menjar blanc en uns bols i decoreu-ho amb unes nous. Poseu-ho a la nevera i deixeu-ho refredar una bona estona. I ja, per acabar, serviu el menjar blanc de taronja decorat amb unes fulles de menta.
Remeneu-ho perquè quedi una barreja uniforme. Mentrestant, poseu en un bol la farina d'arròs i una mica de suc de taronja. Remeneu-ho per evitar que quedin grumolls i afegiu-ho al cassó. A continuació, incorporeu-hi uns trossets de taronja xinesa, remeneu-ho amb una varilla i deixeu-ho coure durant uns 6 minuts. Tot seguit, poseu el menjar blanc en uns bols i decoreu-ho amb unes nous. Poseu-ho a la nevera i deixeu-ho refredar una bona estona. I ja, per acabar, serviu el menjar blanc de taronja decorat amb unes fulles de menta.