Menjar blanc de nous de macadàmia i calamar

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Nicolau
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Rosal 34, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    Una cullerada de caviar ens aporta el 10% de la ingesta diària recomanada de vitamina B12. Un dèficit d'aquesta vitamina ens pot produir anèmia perniciosa.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 peça de calamar mitjà
  • brou de pollastre
  • pasta de nous de macadàmia
  • caviar de la Vall d'Aran
  • 4 múrgoles
  • oli de tòfona blanca
  • sal

PREPARACIÓ

Per fer el menjar blanc, poseu en un bol el brou de pollastre calent i la pasta de nous de macadàmia i remeneu-ho bé amb un batedor.

A continuació, obriu el calamar, feu-li uns petits talls amb el ganivet, saleu-lo i salteu-lo en una paella amb una mica d'oli .Tot seguit, en una altra paella amb una mica d'oli salteu les múrgoles ja salades.

I ja per acabar, emplateu el menjar blanc, poseu-hi el calamar a sobre, les múrgoles al voltant i guarniu el plat amb una mica d'oli de tòfona i caviar de la Vall d'Aran.
Anar al contingut