Menjar blanc de nous de macadàmia i calamar
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Nicolau
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Rosal 34, Barcelona
- Informació nutricional -Obre
Una cullerada de caviar ens aporta el 10% de la ingesta diària recomanada de vitamina B12. Un dèficit d'aquesta vitamina ens pot produir anèmia perniciosa.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 1 peça de calamar mitjà
- brou de pollastre
- pasta de nous de macadàmia
- caviar de la Vall d'Aran
- 4 múrgoles
- oli de tòfona blanca
- sal
PREPARACIÓ
Per fer el menjar blanc, poseu en un bol el brou de pollastre calent i la pasta de nous de macadàmia i remeneu-ho bé amb un batedor.
A continuació, obriu el calamar, feu-li uns petits talls amb el ganivet, saleu-lo i salteu-lo en una paella amb una mica d'oli .Tot seguit, en una altra paella amb una mica d'oli salteu les múrgoles ja salades.
I ja per acabar, emplateu el menjar blanc, poseu-hi el calamar a sobre, les múrgoles al voltant i guarniu el plat amb una mica d'oli de tòfona i caviar de la Vall d'Aran.
A continuació, obriu el calamar, feu-li uns petits talls amb el ganivet, saleu-lo i salteu-lo en una paella amb una mica d'oli .Tot seguit, en una altra paella amb una mica d'oli salteu les múrgoles ja salades.
I ja per acabar, emplateu el menjar blanc, poseu-hi el calamar a sobre, les múrgoles al voltant i guarniu el plat amb una mica d'oli de tòfona i caviar de la Vall d'Aran.