Meló amb sorbet de la seva polpa i gelea de malvasia

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hofmann, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 meló gros o 4 de petits Per 1 l de sorbet de meló:
  • 600 g de polpa de meló
  • 4 dl de xarop Per a la gelea de malvasia:
  • 1/2 l de malvasia
  • 4 fulls de gelatina

PREPARACIÓ

Abans de començar aquestes postres, poseu els fulls de gelatina en remull.
Prepareu també un xarop: feu que arrenqui el bull una mescla d'aigua i sucre ( a parts iguals). Fet això, obriu el meló i traieu-ne les llavors. Feu boletes amb la polpa. Tot seguit, poseu en un bol la polpa que us ha sobrat. Afegiu-hi el xarop i tritureu-ho amb la batedora. La quantitat de xarop que hi poseu depèn de la dolçor del meló. A continuació, poseu-ho al congelador. Remeneu-ho una mica cada 10 minuts fins que n'obtingueu una textura de sorbet. D'altra banda, escalfeu la malvasia i després afegiu-hi la gelatina escorreguda. Passeu-ho en un bol i deixeu-ho solidificar a la nevera. Quant tingueu la gelatina a punt, feu-ne una mena de cilindres petits. I ja per acabar, munteu el plat. Farciu el meló amb el sorbet, boletes de meló, peces de gelatina i una mica més de sorbet. Tapeu el meló i decoreu-ho amb boletes de meló, gelatina i gerds.
Anar al contingut