Meló amb maduixes, pebre rosa, coco i Pedro Ximénez
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Alexandre Suñe
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pla, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 meló madur
- 100 g de maduixes
- 10 g de pebre rosa
- 1/2 coco fresc
- 200 g de Pedro Ximénez
- 50 g d'aigua
- 50 g de sucre
PREPARACIÓ
Per començar, feu un almívar bullint aigua i sucre en un cassó.
Quan hagi arrencat el bull, infusioneu-hi el pebre rosa i les maduixes tallades a làmines. Deixeu-ho reposar dues hores a la nevera. A continuació, tritureu el meló fins a aconseguir una sopa i deixeu-la refredar 4 hores a la nevera. Tot seguit, feu una reducció de Pedro Ximénez en un cassó. I ja, per acabar, emplateu la sopa de meló, disposeu-hi les maduixes a sobre i decoreu el plat amb una mica de coco ratllat, algunes flors i la reducció de Pedro Ximénez. . . .
Quan hagi arrencat el bull, infusioneu-hi el pebre rosa i les maduixes tallades a làmines. Deixeu-ho reposar dues hores a la nevera. A continuació, tritureu el meló fins a aconseguir una sopa i deixeu-la refredar 4 hores a la nevera. Tot seguit, feu una reducció de Pedro Ximénez en un cassó. I ja, per acabar, emplateu la sopa de meló, disposeu-hi les maduixes a sobre i decoreu el plat amb una mica de coco ratllat, algunes flors i la reducció de Pedro Ximénez. . . .