Mar i muntanya de mero i pollastre
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Rué
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El toc de Gràcia, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g de mero
- 400 g de pollastre de corral
- 100 g de mongeta del ganxet cuites
- 16 cebetes
- 25 g de xocolata (70% de cacau)
- 1/2 l de fumet vermell
- 1/2 l de brou de pollastre
- sal i pebre
- oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli fregiu el pollastre i el mero salpebrats, fins que estiguin dauradets.
A continuació, poseu en un cassó el brou de pollastre, el fumet vermell, el pollastre i el mero i deixeu-ho coure tot junt durant 10 minuts. Tot seguit, retireu el mero del cassó, afegiu-hi les cebetes, les mongetes i la xocolata, i deixeu-ho coure tot durant 10 minuts més. Finalment, torneu a posar el mero al cassó i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts.
I ja per acabar, emplateu el mero i el pollastre i salseu-ho amb el suc de la cocció amb les mongetes i les cebetes.
A continuació, poseu en un cassó el brou de pollastre, el fumet vermell, el pollastre i el mero i deixeu-ho coure tot junt durant 10 minuts. Tot seguit, retireu el mero del cassó, afegiu-hi les cebetes, les mongetes i la xocolata, i deixeu-ho coure tot durant 10 minuts més. Finalment, torneu a posar el mero al cassó i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts.
I ja per acabar, emplateu el mero i el pollastre i salseu-ho amb el suc de la cocció amb les mongetes i les cebetes.