Mango amb arròs de xocolata blanca
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Christian Zanchetta
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Aquarius, Escaldes (Engordany)Andorra
INGREDIENTS
- 1 mango
- 1 got de xarop
- 60 g de sucre
- 1 got de llet
- 40 g de xocolata blanca
- 30 g d'arròs carnaroli
- Per a la salsa de mango:
- 1/2 mango
- 5 g de sucre
- 5 g de mantega
- 1 got d'aigua
- 1/2 llimona
- granissat de ginebra i llima (opcional)
PREPARACIÓ
Poseu el xarop en un cassó i escalfeu-lo fins a 50 graus.
Quan estigui calent afegiu-hi les làmines de mango molt fines que haureu tallat i deixeu-les coure durant 4 minuts.
A continuació, feu bullir la llet en un cassó. Un cop arrenqui el bull, afegiu-hi l'arròs i deixeu-lo coure durant 14 minuts. Després, coleu-ho i reserveu l'arròs. Tot seguit, poseu una mica de la llet en un cassó, afegiu-hi la xocolata blanca i remeneu-ho fins que es desfaci. Quan s'hagi desfet, torneu-hi a posar l'arròs i remeneu-ho.
Seguidament, desfeu una mica de mantega i sucre en una paella i salteu-hi uns daus de mango. Finalment, poseu els daus al cassó amb l'arròs.
I ja per acabar, poseu una làmina de mango al centre del plat, tireu-hi l'arròs amb xocolata blanca a sobre i cobriu-ho amb una altra làmina de mango. Podeu guarnir el plat amb una bola de granissat de ginebra i llima i una mica de la salsa de mango, que haureu preparat desfent una mica de mantega i sucre en una paella, afegint-hi el mango tallat a daus i triturant-ho.
Quan estigui calent afegiu-hi les làmines de mango molt fines que haureu tallat i deixeu-les coure durant 4 minuts.
A continuació, feu bullir la llet en un cassó. Un cop arrenqui el bull, afegiu-hi l'arròs i deixeu-lo coure durant 14 minuts. Després, coleu-ho i reserveu l'arròs. Tot seguit, poseu una mica de la llet en un cassó, afegiu-hi la xocolata blanca i remeneu-ho fins que es desfaci. Quan s'hagi desfet, torneu-hi a posar l'arròs i remeneu-ho.
Seguidament, desfeu una mica de mantega i sucre en una paella i salteu-hi uns daus de mango. Finalment, poseu els daus al cassó amb l'arròs.
I ja per acabar, poseu una làmina de mango al centre del plat, tireu-hi l'arròs amb xocolata blanca a sobre i cobriu-ho amb una altra làmina de mango. Podeu guarnir el plat amb una bola de granissat de ginebra i llima i una mica de la salsa de mango, que haureu preparat desfent una mica de mantega i sucre en una paella, afegint-hi el mango tallat a daus i triturant-ho.