Magret d'ànec amb pebrada
- Programa: Sota terra
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Pebre negre en gra
- 1 llesca de pa torrat
- 2 cullerades de vinagre de vi
- 3 cullerades de mel
- 1/2 l de brou de carn
- Sal
PREPARACIÓ
1. En un morter, piqueu el pebre i el pa torrat i deixateu-ho amb vinagre.
2. Poseu la mescla dins del brou reduït, afegiu-hi la mel i deixeu-ho bullir 2 o 3 minuts. Saleu-ho.
3. Marqueu el magret d'ànec en una paella, escalopeu-lo si ho desitgeu i emplateu-lo.
4. Salseu el magret amb la pebrada.
2. Poseu la mescla dins del brou reduït, afegiu-hi la mel i deixeu-ho bullir 2 o 3 minuts. Saleu-ho.
3. Marqueu el magret d'ànec en una paella, escalopeu-lo si ho desitgeu i emplateu-lo.
4. Salseu el magret amb la pebrada.